Velkommen til FIXOPP håndverkertjenester!
RING OSS
  • Lokasjon
    Oslo & Akershus
  • Åpningstider
    MAN - FRE 8:00 - 18:00
  • 99 88 10 15
Forsiden Omtaler
KUNDEOMTALER
Vi har hatt en lang rekke oppdrag på østlandsområdet. Her er noen av omtalene fra fornøyde kunder de siste 3 årene.
Riving av innredning på kjøkken og bad, riving av vegger og gulv
Rev kjøkken og bad, pigget badegulv, borret og skar hull i betong etasjeskille, rev panel og himling, malte ny panel. Alt effektivt og bra levert. Noen kommunikasjonsvansker med de som utførte arbeidet. Anbefaler skriftlig avtale.
testimonials images
Per Kristen Gisleberg
Riving av vegg
bra på å male, fint resultat, stortsett gikk prosjektet bra, men hvis du har mange små detaljer i prosjekt, være til sted, ikke ringe, hadde noe små feilen pga kommunikasjonen.
testimonials images
Fan zhang
Riving av bad
Effektive, hyggelige og flinke. Jobben ble gjort på avtalt pris og på kort varsel. Vurderer å bruke dem på flere jobber.
testimonials images
Marius Moltzau
Skifte ytterdør
Punktlige håndverkere, utførte oppdraget fagmessig og til avtalt pris. Dette firma kan jeg anbefale.
testimonials images
Per Katzenmaier
Bytte av vinduer/dør
Veldig fornøyd med jobben. Dyktig håndverkere. Vinduene trengte litt etterjustering og da var håndverkeren på plass igjen og tok de justeringene.
testimonials images
Annemarie Speed
Terrassevask og beising 43m2
Veldig flink mann som kom, lett og hyggelig å samarbeide med. Snakket engelsk. Prisen var grei, ser ut som dette var et seriøst firma.
testimonials images
Merete Fløgstad
Skifte noen taksten på garage
Ny takstein og beslag på garage. Raskt og effektivt til en bra pris. God kommunikasjon.
testimonials images
Helga Melvær
Montere rekkverk rundt trappeåpning
Bra resultat, rask og effektivt. Hadde ikke alt verktøyer de trengte med en gang, men fikk raskt tak i det.
testimonials images
Lasse Flåt Isaksen
Maling/oppussing av entré og trapp
Vi har nettopp hatt gleden av å få hjelp av Håndverker Service KS. Arbeidet gjaldt å pusse opp en entré og en trapp pluss noen småting. Arbeidet ble utført raskt, effektivt, nøyaktig og til en meget gunstig pris! Dessuten var Stefan og hans medarbeider meget behagelige å ha med og gjøre! Vi anbefaler dette firmaet på det varmeste!
testimonials images
Per Arne Frantzen
Bytte entredør og verandadør
Jobben ble gjort raskt av hyggelige folk og resultatet ble bra.
testimonials images
Martin Johansen
Rive vegg av glassbyggerstein
Fjernet vegg av glassbyggersten på badet. Raskt og effektivt med godt resultat! Absolutt å anbefale!
testimonials images
Ida Mathilde Solbrekken
Lister og terskler
Raskt på plass. Veldg hyggelig og dyktig håndverker stod på døra til avtalt tid en lørdag morgen. God jobb og hyggelig pris.
testimonials images
Thomas Kvamme
Snekre levegg
Godt håndverk og effektivt arbeid.
testimonials images
Kristian Skuland
Riving av veranda og skjul
Veldig effektive og flinke håndverkere. Kommer til avtalt tid og utfører arbeidet som avtalt. Kan absolutt anbefales!
testimonials images
Truls Lyng Pedersen
Sette taklister, 78m
Flinke håndverkere, anbefales.
testimonials images
Hewad Wak
Flytte en dør fra en vegg til en annen
De hørte på våre ønsker og gjorde ikke jobben mer komplisert eller dyrere en nødvendig. Det ble akkurat som vi ville. Jeg er veldig fornøyd hvordan de tok hensyn til oss som kunde. De var punktlige, høflige og veldig dyktige. Anbefales!
testimonials images
Peder Christian Sørhus
Bytte av vindskie
Fikk rask kontakt med Håndverker Service KS. Daglig leder besiktiget jobben samme dag og vi avtalte pris og tidspunkt for å få jobben utført. Daglig leder var på stedet under arbeidet og kvalitetssikret leveransen. Hyggelige arbeidsfolk som gjorde jobben raskt, greit og som avtalt. Anbefales!
testimonials images
Arnstein Aas
Sette inn et vindu
De stilte opp fort, gjorde en effektiv og god jobb og gjorde tilpasning vi ba om. Tok også en ekstra jobb på sparket til en hyggelig pris. Kan anbefales!
testimonials images
Yosri Mohamed Timraz
Bytte ytterdør
Veldig tillitsvekkende kommunikasjon i forkant, tidlig befaring av daglig leder, kjapp befaring af snekkere dagen før. Veldig effektiv og faglig utførelse. Tok to timer å demontere gammel dør, montere ny, ferdigstille komplett med alt av listverk osv. Tok med alt søppel og gammelt. Anbefales!
testimonials images
Kristjan Flosason
Bygge levegg på veranda
Kjempe fornøyd med jobben de har gjort. Fikk svar med en gang og var så heldig at de kunne starte jobben allerede dagen etter at jeg hadde lagt den ut. Rask levering, og god kvalitet. Pålitelig firma med dyktige arbeidere og til en bra pris. Bruker de gjerne igjen.
testimonials images
Hege Christin Eid
Maling av bolig
Godt utført arbeid! De vasket huset med børste og slange (ønsket ikke høytrykksspyler) og malte huset to ganger. Ryddige i tilbud, presise i oppmøte og gikk over huset en siste gang da jeg ba om det. Hyggelige og lette å forholde seg til. Kan anbefales
testimonials images
Eva Harlem
Maling av enebolig i kjede
Forespørsel lagt ut torsdag kveld, befaring fredag og arbeidet startet mandag morgen. God kommunikasjon med Stefan, også underveis. Malerne gjorde veldig godt og nøye arbeid, holdt det rent og ryddig mens de jobbet og etter at de var ferdig. Sjekket underveis at det ble slik jeg ville ha det og gjorde mer enn de hadde trengt. Anbefales!
testimonials images
Siri Bull Engelstad
Beising av hus, 2,5 etg.
Jobben ble utført innen avtalt tid og til avtalt pris. Malerne kom til avtalt tid hver dag og stilte opp med utstyret som de trengte. Jobben ble utført ca. 11 dager før avtalt tid i følge avtalen. De ryddet grundig opp etter endt arbeidsdag. Vi er kjempe fornøyde med jobben som ble gjort og vi kan anbefale dette firmaet for andre som trenger å få malt huset.
testimonials images
Christer Thorvaldsen
Flislegging av bad
Firmaet gjorde en kjempejobb med flislegging og oppussing av badet vårt. Jobben ble utført på veldig kort tid, og guttene jobbet både lørdag og søndag for å bli ferdige. De gjorde også en del ekstra jobb som de ikke tok betalt for. Jobben ble veldig grundig utført, og de var nøye på detaljer. De ryddet fint opp etter seg hver dag, og var hyggelige og serviceinnstilt. Anbefales!
testimonials images
Elisabeth Stensrud-Josten
Renovering av 1 etg.
Meget fornøyd
testimonials images
Vegar Hafstad
overflatebehandling ++
Vi er storfornøyd med jobben og kundeservicen til Stefan og hans team. Vi opplevde dem som hyggelige og svært dyktige folk som jobbet samvittighetsfullt og fulgte opp alle avtaler. Kommunikasjonen var meget god hele veien, og de var tålmodige og medgjørlige når vi flere ganger endret planer underveis. Vi anbefaler dem på det sterkeste og ønsker å bruke dem igjen til nye oppussingsprosjekter.
testimonials images
Linda Kirkevold
Rivearbeid 2. etasje enebolig
Jeg er veldig fornøyd med jobben som er gjort og kan anbefale dem.
testimonials images
Ole-Petter Bergerud
Trenger håndverk
Utførte jobbe i god kvalitet til avtalt tid og pris. Bruker de gjerne igjen.
testimonials images
Trond Hanstad
Skifte av vindskier på hus + yttre panelbord på en vegg
Har brukt dette firma både i 2015 og i 2016. Diverse snekkerarbeid på hus og garasje. Veldig fornøyd med jobben og veldig hyggelige folk.
testimonials images
Ture Valestrand
Bytte vannbord, vaske og male hus og garasje
Fikk etter en kort befaring et prisforslag. Firmaet kom til avtalt tid og utførte jobben på en god måte. Vi var så fornøyd at vi engasjerte de til å gjøre ytterligere noe jobb, blant annet bygging av en liten terrasse og trapp. Godt fornøyd med resultatet. Serviceinnstilte og hyggelige personer. Kan anbefale dette firmaet til andre.
testimonials images
Dag Rudiløkken
Skifte balkongdør og vindu på hytte
Jeg er veldig fornøyd med jobben som ble utført på min hytte. Arbeidet ble gjort til avtalt tid og pris. Kan trygt anbefale dette firmaet.
testimonials images
Jorunn Muffetangen
Platting foran inngangsparti. Oppussing 2 soverom, entrè og vindfang
Snekkerne har gjort en fantastisk god jobb med både platting ute og renovering innvendig. De er meget dyktige håndtverkere, og er veldig hyggelige og hjelpsomme med forslag og løsninger. Jeg kan absolutt varmt anbefale dette firma, og spesielt de dyktige snekkerne som stod på tidlig og sent.
testimonials images
Rita Johnsen
Oppussing, hovedsaklig male og legge parkett + lister
Hyggelige og flinke håndverkere, seriøs bedrift. Kan absolutt anbefales!
testimonials images
Bjørn Brun Hansen
Maling av ca 63m2 stabbur + noe snekkerarbeider
Vi er veldig fornøyd med utført arbeid og fakturabeløpet stemte overens med anbudspris. Vi anbefaler gjerne Håndverker Service til andre.
testimonials images
Kjell-Olav Bjerknes
Bytte av ytterdør
Skiftet ytterdør! Håndverker kom til avtalt tid(på minuttet!), gjorde en veldig god jobb. Snakket noe dårlig engelsk uten at det hadde noe betydning for oppdraget. Han ryddet faktisk etter seg og tok med seg den gamle ytterdøra, det kaller jeg god service. Kan absolutt anbefale dette firmaet til andre!
testimonials images
Tina Diseth
Bytte deler av kledning på enebolig
Flott opplevelse! Etter raskt svar på forespørselen, kom to stk fra Håndverker Service på befaring - og ga pristilbud på stedet. Jobben ble utført til avtalt tid og med et meget godt resultat, til avtalt pris. Kan varmt anbefales til andre - jeg kommer til å bruke disse igjen ved neste anledning. Hyggelige er de også, samt rydder opp etter seg!
testimonials images
Ronnie Bergheim
Utvide balkong
Firmaet har utført kjempe bra jobb for oss med utvidelse av vår balkong. Rimelig pris og 100% kvalitets arbeid. De utførte også mer enn vi ble enige om i tilbudet uten å ta mer betalt for det. Mine beste anbefalinger.
testimonials images
Bogi Sigurdsson
Maling og tapetsering
Meget kjapt og bra utført jobb til en rimelig pris!
testimonials images
MARIUS DESIGN AS
Flislegging av 30 kvm uteterasse i 2.
Dette firmaet gjorde en utmerket jobb, til en god pris. Kan absolutt anbefale disse til tilsvarende jobb. Flislegger var ryddig og stillfaren. Ingen problemer med kommunikasjon under veis.
testimonials images
Jon Arild Amundsen
Utvide terrasse med 17m²
Utrolig dyktige karer som har jobbet meget effektivt og med veldig godt resultat. Anbefales!
testimonials images
Runar Johnsen
Oppføring av lettvegg
Alt gikk som avtalt. Effektivt og til avtalt pris. Resultatet ble flott! Veldig hyggelige og serviceinnstilte mennesker. Anbefales!
testimonials images
Martin Haug
Påbygg ca 35 kvm på enebolig i Lillestrøm
Vi har hatt flere aktører inne for å gjøre en jobb med huset vårt. Håndverker Service KS har foretatt totalrenovering av stue, kjøkken gang og to soverom, samt byttet flere vinduer. De har også lagt fliser i gangen, og satt opp nytt kjøkken etter totalrenoveringen. Joseph og Szaby har gjort en kjempejobb, de er meget dyktige håndverkere, står på hele dagen, og er veldig hyggelige og omgjengelige. Jeg anbefaler varmt firmaet og disse gutta.
testimonials images
Frode Jahr
Rette opp gulv og gjøre ferdig kledning utvendig
Kjempe bra! Kommer til å bruke de igjen! Anbefales veldig
testimonials images
Øines
Bytte gulv på to verandaer, tilsammen ca 33 kvm (ett og samme hus)
Snekkerne gjorde en god jobb, og vi er veldig godt fornøyd med resultatet. De var raske, effektive, pålitelige og fleksible, og løste et uforutsett problem som oppsto underveis på en god måte. Jeg kan anbefale disse håndverkerne til lignende oppdrag.
testimonials images
Terje Solbakken
Utbygging av bod
Er veldig godt fornøyd med jobben de har gjort ang utbygging av bod. De er punktlige,raske, og godt utført arbeid.Kom også med gode ideer.Vil bruke Håndverker Service igjen.
testimonials images
Jan Svensen